Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII:

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

Datele obtinute de la clienti nu vor fi folosite decat in scopul livrarii produselor comandate si pentru a lua legatura cu clientii.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Copyright
Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea ORTOTECH SRL  si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei ORTOTECH SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Produsele si Ofertele Speciale
Proprietarul magazinului stabileste singur preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detine. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul magazinului creat.


Limitare de responsabilitate
N
u vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de ORTOTECH SRL, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@ ortotech.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.
SC ORTOTECH SRL nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Desi incercam sa prezentam cat mai complet si corect produsele comercializate, rareori caracteristicile, informatiile referitoare la disponibilitate sau imaginea acestora pot sa difere de cele ale produselor livrate. Valoarea maxima a obligatiilor fata de client in cazul neonorarii intocmai a comenzilor este limitata la valoarea sumei incasata pentru respectiva comanda.

 

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Pretul produselor
Pretul pe care il veti plati este cel afisat pe sit la momentul cand ati efectuat comanda. Modalitatile de calcul ale pretului sunt cele afisate pe sit.

 

Livrarea produselor.
Livrarea produselor se face prin Posta Romana/ Curier Rapid in sistem ramburs.

 

Obligatiile clientului.


Clientul are obligatia sa ofere date corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare.

 

Returnarea produselor

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produsele noastre online. Daca nu va satisfac produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsele pot fi returnate in termen de 5 zile de la primire, in ambalajul original si nedeteriorate, dupa notificarea in scris a ORTOTECH SRL. Pentru retur se va folosi acelasi curier prin care au fost primite iar cheltuielile de transport vor fi suportate de expeditor. Rambursarea sumei platita pentru produse va fi facuta in cel mult 30 de zile de la primirea acestora iar taxele de rambursare vor fi suportate de ORTOTECH SRL

 

Modificari.
Termenii si conditiile pot fi modificate fara o anuntare prealabila, varianta in vigoare fiind mereu disponibila pe site

 

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:
Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciului nostru.
Acest site nu isi propune sa ofere diagnostic, tratament sau profilaxie pentru nici o boala. Site-ul nu este un inlocuitor al serviciilor medicale profesioniste oferite de specialisti nu se substituie consultatiei si prescriptiilor medicale.