Despre noi

Companie cu capital integral privat, ORTOTECH este una dintre principalele furnizoare de produse si servicii de tehnica ortopedica (ortezare si protezare) de calitate foarte buna.

Promovam pe piata atat produse fabricate de noi cat si pe cele ale unor producatori recunoscuti prin calitatea si tehnologiile utilizate la nivelul actual al standardelor europene.

Ne asumam obligatia sa asiguram servicii complete si competente de reabilitare pentru persoanele de orice varsta. De cand a luat fiinta ORTOTECH, in 1999, misiunea noastra de baza a fost sa invingem efectele invaliditatii si sa readucem pacientii nostri la cel mai bun nivel de independenta si participare in societate.

Specialistii nostri sunt familiarizati cu o gama larga de dispozitive prefabricate sau executate pe comanda individuala din materiale ca metal, plastic termoformabil, fibra de sticla, kevlar, piele, fibra de carbon, executand proteze si orteze in concordanta cu masuratorile individuale si cerintele recomandarii medicale.

De asemenea, pentru pacientii nostri reparam dispozitivele medicale, orteze, proteze. Munca include intretinerea obisnuita si repararea ortezelor, si protezelor; in functie de invaliditate dispozitivul ar putea fi ajustat sau inlocuit o data cu cresterea pacientului in varsta, greutate, experienta sau schimbarea stilului de viata.

Succesul nostru este rezultatul efortului colectiv al managementului si al tuturor angajatilor, impartindu-si deciziile operationale si asumandu-si personal responsabilitatea pentru integritatea muncii lor.