Politica de confidentialitate

S.C. ORTOTECH SRL, denumita generic in cele ce urmeaza si ORTOTECH , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului  
Magazin Online Ortotech respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

 

ORTOTECH isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului
Magazin Online Ortotech
/magazin-online, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind SC ORTOTECH S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este:  

-       comercializare online a produselor.,

-        reclama, marketing si publicitate, promotii referitoare la produsele comercializate de SC ORTOTECH  S.R.L..

Sunteti obligat

(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare: pentru identificarea dumneavoastra in vederea stabilirii relatiei contractuale dintre dumneavoastra si SC ORTOTECH SRL pentru a putea intra in posesia produsului cumparat;

pentru trimiterea de informari/anunturi cu privire la ofertele aparute. Refuzul dvs. determina imposibilitatea crearii unei oferte conforme cu cele solicitate.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: client vizat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la info@ortotech.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alte state.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

2. DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin intermediul site-ului magazin.ortotech.ro utilizatorii pot furniza SC ORTOTECH  S.R.L. informatii referitoare in special la date personale (nume si prenume, adresa, adresa de e-mail, numere de telefon,), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele publicate pe site, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea produselor solicitate.

Orice persoana care acceseaza site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularelor de comanda de pe acest site, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

- marketing (inclusiv marketingul direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale si comercializarea produselor publicate pe site, precum si a produselor si SC ORTOTECH  S.R.L. , prin orice mijloc de comunicare, mai putin apelarea automata care nu necesita interventia unui operator uman;

- in scopul furnizarii produselor prezentate pe site, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, facturarea, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor; stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta SC ORTOTECH  S.R.L. Sa imbunatateasca relatia cu utilizatorii/cumparatorii; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC ORTOTECH  S.R.L. In vederea efectuarii de studii de piata; alte activitati intreprinse de SC ORTOTECH  S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea utilizatorului. SC ORTOTECH  S.R.L. are dreptul de a dezvalui informatia unor terte persoane, in conditiile legii.

Accesarea site-ului in continuare echivaleaza cu acceptul utilizatorilor asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopurile mai sus prezentate. În cazul in care utilizatorul nu doreste ca SC ORTOTECH  S.R.L. sa proceseze datele cu caracter personal intr-unul sau anumite scopuri dintre cele mentionate mai sus, utilizatorul va trimite o scrisoare catre SC ORTOTECH  S.R.L. la info@ortotech .ro. Utilizatorii care furnizeaza SC ORTOTECH  S.R.L. date cu caracter personal prin intermediul accesarii site-ului au toate drepturile si obligatiile prevazute in Legea 677/2001, respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei.

SC ORTOTECH  S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ): dreptul de a cere SC ORTOTECH  S.R.L. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; dreptul de a cere SC ORTOTECH  S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001; dreptul de a cere SC ORTOTECH  S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; dreptul de a cere SC ORTOTECH  S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa info@ortotech.ro.