Tehnologia Livinguard s-a dovedit științific că distruge
> 99,9% din SARS-CoV-2.

Cu tehnologia revoluționară și brevetată Tehnologia Livinguard, PROMASK protejează infinit mai bine!

Protecţie

Tehnologia Livinguard distruge continuu virușii și bacteriile și previne răspândirea acestora - inclusiv SARS-CoV-2 (COVID-19)

Durabilitate

Dacă este utilizată zilnic și spălată săptămânal, masca poate fi folosită de 210 ori, înlocuind nevoia de 210 măști convenționale.

Siguranţă

Fără metale toxice precum argintul și cuprul, masca este certificată pentru a fi netoxică și sigură pentru utilizare.

Reutilizabile

Produsele Livinguard sunt lavabile de până la 30 de ori și pot fi refolosite timp de peste 6 luni.

 

Tehnologia Livinguard folosită pentru măștile Livinguard distruge de 1.000.000 de ori mai mult decât încărcătura virală a unui strănut.

Testele efectuate de Free University Berlin dovedind distrugerea> 99,9% SARS-CoV-2 au folosit o încărcătură virală de peste 1.000.000 de ori mai mare decât cea a unui strănut pe mască.

 

Testare independentă

Masca Livinguard a fost testată în mod independent și dovedită cea mai bună mască din categoria sa de către revista principală elvețiană Consumer and Advice Magazine, Beobachter.

 

Cum funcționează tehnologia?

1. Captură

Materialele de substrat, cum ar fi textilele care sunt tratate cu Livinguard, au miliarde de încărcări pe centimetru pătrat. Încărcarea pozitivă din stratul exterior al măștii agăță / capturează bacteriile și virușii încărcați negativ.
La contact, acești microbi se atașează la materialul textil. Acest pas se numește captare sau „adsorbție”.

2. Distruge

Magnetul” încărcat pozitiv este mai puternic decât sarcina negativă a microbilor. Microbii renunță și explodează. Pereții celulari bacterieni și capsidele sau plicurile proteinei virale sunt perturbate, iar interiorul acum inofensiv se scurge și se dezintegrează.

3. Repetă

Odată ce microbii sunt distruși, nu mai au nicio încărcare. Ei cad, materialul poate fi spălat. Odată ce spațiul pe care l-au ocupat pe material se elibereaza, sarcinile care au fost atașate sunt eliberate. Materialul continuă să lucreze cu această putere de ucidere revoluționară de amploare (varietate de germeni), eficacitate (numărul de germeni), viteză și durabilitate.

 

Care este știința reală din spatele tehnologiei?

Principiul care stă la baza tehnologiilor noastre este capacitatea suprafețelor policationice de a inactiva microorganisme, inclusiv bacterii, viruși și de a face acest lucru fără levigare.

Acest principiu a fost descris în literatura științifică de două decenii, dar înțelegerea și aplicațiile sale practice au fost limitate. Livinguard a folosit acest principiu pentru a inventa și breveta o schimbare de paradigmă față de abordările convenționale:

1. Gama de metode pentru a lega o gamă de compuși cationici de textile și alte suprafețe.
2. Portofoliu de chimii optimizate pentru a inactiva bacteriile și virușii, fără a utiliza agenți antimicrobieni tradiționali pe bază de metal precum argintul, cuprul, zincul etc.
3. Metode de a le combina cu alte proprietăți, cum ar fi hidrofug, hidrofilitate etc. Conform literaturii științifice, este probabil ca mecanismul de inactivare a virușilor să se bazeze pe distorsiunea capsidei proteice prin adsorbția proteinelor încărcate negativ la suprafața încărcată pozitiv, ducând în final la eliberarea de ARN neinfecțios. Testele au arătat că, după mai multe clătiri sau spălări, materialul tratat (în special materialele textile testate până acum) își păstrează proprietățile fără levigare. Această lipsă de levigare este motivul fundamental pentru care performanța antimicrobiană este atât de durabilă, precum și de ce este sigură pentru contactul cu pielea.

 

Chiar ucidem viruși?

 

 

Vă rugăm să consultați explicația detaliată de știință și tehnologie de mai sus.

Livinguard are două platforme tehnologice primare: Livinguard Antiviral Technology și Livinguard Antibacterial Technology. Ele sunt diferențiate pe baza concentrației și puterii sarcinilor. Tehnologia antivirală este mai puternică pentru a face față virușilor mai mici și este, de asemenea, eficientă împotriva bacteriilor.

Tehnologia antivirală Livinguard a fost testată cu succes pe parcursul a 5 ani în diferite aplicații. Testarea efectuată de Institutul Federal Elvețian pentru Protecția NBC și NSF International, printre alte laboratoare, a arătat inactivarea virusului gripal A, virusul febrei galbene, virusul Rota, virusul poliomielitei, fagul MS2 și colifagul FR. Performanța antivirală este> 99,9% în medie și chiar până la> 99,9999% în unele cazuri, cu o viteză de inactivare de neegalat, precum și durabilitatea performanței.

Testarea sub supravegherea doctorului Charles Gerba de la Departamentul de Științe ale Mediului de la Universitatea din Arizona a demonstrat recent o rată de inactivare > 99% a HCoV-229E pe textilele utilizate în măștile Livinguard conform protocolului ISO 18184. Acest lucru este larg acceptat ca fiind reprezentativ pentru performanța împotriva SARS-CoV-2, virusul care provoacă infecția COVID-19. Se anticipează că performanța va fi și mai puternică, pentru care sunt în curs de testare suplimentară.
Rețineți că, din punct de vedere tehnic, virușii nu sunt organisme „vii” în afara unei gazde, nu pot fi „uciși”. Acestia sunt inactivati și devin inofensivi.

 

Prin ce este diferită masca PROMASK Livinguard de alte măști antivirale?

Alte măști non-Livinguard pretind că sunt antivirale și se bazează pe substanțe chimice precum clorura de benzalconiu sau tehnologii pe bază de metal precum argintul, cuprul sau zincul. Cunoscute ca tehnologii de eliberare sau „leșiere”, acestea nu sunt legate permanent de suprafața textilă și, prin urmare, se pot freca pe piele sau, mai îngrijorător, pot fi inhalate sau înghițite. În plus, aceste tehnologii nedurabile își găsesc drumul în pământ, în sedimente și în apele de suprafață provocând daune mediului și vieții acvatice. Componenta cheie „uciderea” este o forță „chimică”, care are potențialul de a forța rezistența bacteriilor și de a reduce beneficiile.
Tehnologia Livinguard se bazează pe tehnologia policationică care folosește acțiune mecanică pentru a distruge viruși și bacterii și nu folosește niciunul dintre biocidele menționate mai sus și nu funcționează într-un mod comparabil. Tehnologia Livinguard este o tehnologie care nu eliberează (fără leșiere), și a fost testată pentru toxicitatea dermică și iritarea pielii.
Fiecare cm pătrat al unei măști Livinguard are aproximativ 7x1017 sarcini pozitive pentru a inactiva virușii și bacteriile încărcate negativ.

 

PROMASK - Livinguard

 

 

 

 

 

 

CITIȚI RAPORTUL OFICIAL DE TESTARE DE LA Freie Universität Berlin și University of Arizona, Tucson!

 

Sediul central

 • Strada Traian nr 57, Sector 3, Bucuresti
 • Tel: 021/3260355 - Fax: 021/3234034
 • Mobil: 0745172929
 • E-mail: office@ortotech.ro

Sediul din Constanta

 • Strada Chiliei nr 45, Constanta
 • Tel/fax: 0241/619718
 • Mobil: 0748.889.992
 • E-mail: constanta@ortotech.ro

Sediul din Iasi

 • Str. Sarariei nr. 26, Iasi
 • Tel: 0232.311010
 • Mobil: 0742.10.10.59
 • E-mail: iasi@ortotech.ro

Sediul din Ploiesti

 • Str. Bibescu Voda nr. 7, Jud. Prahova
 • Tel./Fax: 0244.520.474
 • Mobil: 0742.100.863
 • E-mail: ploiesti@ortotech.ro